Via EuropaUME.NETIP-OnlySvenska StadsnätCiscoÖresundskraft

Om Bredbandsson

Bredbandsson AB är en internetleverantör som grundades 2009 i Landskrona, där har vi än idag vårt huvudkontor. Vårt fokus var från start att erbjuda Landskrona med omnejd uppkoppling av olika slag. Med tiden expanderade vi både till Helsingborg och Svalövs kommun. 2015 tog vi ett stort kliv ut från Skånes gräns och blev internetleverantör genom IP-Onlys nationella fibernät. Sedan 2020 är Bredbandsson en del av Netmore Group AB, en IoT-operatör med fokus på privata nät för uppkoppling i fastigheter, industrier och städer. Bredbandsson AB fortsätter att vara ett eget bolag med eget varumärke, men numera inom ett större sammanhang med Netmore Group AB, där vi kan dra nytta av och hjälpa varandra.

Bredband, telefoni och TV, något av det eller allt. Lätt som en plätt. Vi levererar flexibla lösningar där kunden alltid är i centrum. Med oss kan man förvänta sig en snabb och smart service, precis som det ska vara hos sin lokala internetleverantör. Dessutom är vi trevliga! För oss är långsiktig relation viktigast, därför svarar vi inom 3 minuter när våra kunder behöver hjälp, och då är det ingen robot utan de riktiga vännerna på Bredbandsson som svarar.

Trots att vår kärnverksamhet är extremt avancerad, smart och säker, så är vi ett enkelt och ödmjukt företag som erbjuder tjänster som är lätta att komma igång med. Teknik, digitalisering och uppkoppling är viktigt och avgörande för många hushåll idag, och det ska vara lika enkelt för alla att få hemmet modernt – oavsett yrke eller livssituation.

Hälsningar,

familjen Bredbandsson