NetgearVia EuropaUME.NETIP-OnlySvenska StadsnätCiscoÖresundskraft

Om Bredbandsson

För att vi på Bredbandsson ska kunna leverera våra tjänster med hög kvalitet är vi beroende av flera olika aktörer där du som kund har den mest centrala rollen. Vi påverkas av samhället i stort som beslutar om investeringar i fiber och stadsnäten spelar en viktig roll för oss då de ofta är leverantören av fiber till dig som slutkund i er lägenhet eller villa. En sund relation till övriga operatörer är även det betydelsefullt för att tekniken ska fungera. Medarbetarna på Bredbandsson spelar en avgörande roll för att du som kund får den bästa tjänsten och bemötandet du har rätt till.

Bredbandsson AB startade 2009 som en internetleverantör i Landskrona, Skåne, där vi än idag har vårt huvudkontor. Fokus låg till en början på Landskrona Stad med omnejd och med tiden expanderade vi till både Helsingborg och Svalövs kommun. Efter att under denna sexårsperiod agerat lokal internetleverantör i Skåne tog vi år 2015 vårt stora steg utanför Skånes gränser för att erbjuda internet till privatkunder och mindre företag genom att kliva in som leverantör genom IP-Onlys nationella fiber.

Vårt fokus har alltid varit att ge snabb och smart service, precis som man förväntar sig av sin lokala internetleverantör, och vårt ansvar mot dig som slutkund bygger på långsiktighet. Bredbandsson arbetar för att du ska vara kund hos oss så länge det är möjligt genom hög kundnöjdhet, tydlighet och ärlighet.

Vår resa, så här långt, har varit enormt lärorik, givande, och rolig, och vi ser fram emot att ta nästa kliv, tillsammans med dig!